• Намалена цена
  • Неодамнешно
YAOPEI 66206934308, 62609921621, 9196705 Паркинг Сензор PDC Помогне Обратна Парк Растојание Контрола За BMW 1 Series 3 Серија X1 Z4
zoom_in

YAOPEI 66206934308, 62609921621, 9196705 Паркинг Сензор PDC Помогне Обратна Парк Растојание Контрола За BMW

DEN 289.00 324.96

Количина на стоки
check Тековен


62609921621, 9196705 Паркинг Сензор PDC Помогне Обратна Парк Растојание Контрола За BMW 1 Series 3 Серија X1 Z4
Компатибилност : Производителот Дел Број : 6934308 Предмет : Паркинг Сензор За BMW Дел : 6934308 A102 За BOSCH Дел : 0263003244 Состојба : Нова За BMW E81 116d 1995 кзм, 85 KW, 116 PS 2008/11-2012/09 За BMW E87 116d 1995 кзм,85 KW, 116 PS 2008/12-2012/09 За BMW E81 116i 1596 кзм, 85 KW, 115 КС 2004/09-2012/09 За BMW E87 116i 1596 кзм,85 KW, 115 КС 2003/11-2012/09 За BMW E81 118d 1995 кзм, 100 KW, 136 КС 2006/09-2012/09 За BMW E82 118d 1995 кзм, 100 KW, 136 КС 2009/09-2015/12 За BMW E87 118d 1995 кзм, 100 KW, 136 КС 2003/11-2012/09 За BMW E88 118d 1995 кзм, 105 KW, 143 КС 2008/09-2015/12 За BMW E81 118i 1995 кзм, 105 KW, 143 КС 2006/09-2012/09 За BMW E87 118i 1995 кзм, 105 KW, 143 КС 2004/07-2012/09 За BMW E88 118i 1995 кзм, 105 KW, 143 КС 2008/03-2015/12 За BMW E81 120d 1995 кзм, 130 KW, 177 КС 2006/09-2012/09 За BMW E82 120d 1995 кзм, 130 KW, 177 КС 2007/10-2015/12 За BMW E87 120d 1995 кзм, 130 KW, 177 КС 2003/11-2012/09 За BMW E88 120d 1995 кзм, 145 KW, 197 КС 2008/03-2015/12 За BMW E81 120i 1995 кзм, 125 KW, 170 КС 2006/09-2012/09 За BMW E82 120i 1995 кзм, 125 KW, 170 КС 2007/10-2015/12 За BMW E87 120i 1995 кзм, 110 KW, 150 PS 2003/11-2012/09 За BMW E88 120i 1995 кзм, 120 KW, 163 КС 2008/03-2015/12 За BMW E81 123d 1995 кзм, 150 KW, 204 КС 2007/10-2012/09 За BMW E82 123d 1995 кзм, 150 KW, 204 КС 2007/10-2015/12 За BMW E87 123d 1995 кзм, 150 KW, 204 КС 2007/03-2012/09 За BMW E88 123d 1995 кзм, 150 KW, 204 КС 2008/09-2015/12 За BMW E82 125i 2996 кзм, 160 KW, 218 КС 2007/10-2015/12 За BMW E88 125i 2996 кзм, 160 KW, 218 КС 2008/03-2015/12 За BMW E81 130i 2996 кзм, 195 KW, 265 КС 2005/09-2012/09 За BMW E87 130i 2996 кзм, 195 KW, 265 КС 2005/03-2012/09 За BMW E82 135i 2979 кзм, 225 KW, 306 КС 2007/10-2015/12 За BMW E88 135i 2979 кзм, 240 KW, 326 PS 2008/03-2015/12 За BMW E90 316d 1995 кзм, 85 KW, 116 PS 2009/07-2011/12 За BMW E91 316d 1995 кзм, 85 KW, 116 PS 2009/09-2012/06 За BMW E90 316i 1596 кзм, 85 KW, 116 PS 2006/02-2011/12 За BMW E91 316i 1599 кзм, 90 KW, 122 КС 2008/05-2012/05 За BMW E92 316i 1597 кзм, 90 KW, 122 КС 2007/09-2015/12 За BMW E90 318d 1995 кзм, 90 KW, 122 КС 2005/09-2011/12 За BMW E91 318d 1995 кзм, 90 KW, 122 КС 2005/09-2012/06 За BMW E90 318i 1995 кзм, 95 KW, 129 PS 2005/09-2007/03 За BMW E91 318i 1995 кзм, 95 KW, 129 PS 2006/01-2012/06 За BMW E92 318i 1995 кзм, 105 KW, 143 КС 2010/03-2015/12 За BMW E93 318i 1995 кзм, 105 KW, 143 КС 2010/03-2015/12 За BMW E90 320d 1995 кзм, 120 KW, 163 КС 2005/01-2011/12 За BMW E91 320d 1995 кзм, 120 KW, 163 КС 2005/09-2012/06 За BMW E92 320d 1995 кзм, 130 KW, 177 КС 2007/03-2015/12 За BMW E93 320d 1995 кзм, 130 KW, 177 КС 2007/03-2015/12 За BMW E90 320d x Drive 1995 кзм, 120 KW, 163 КС 2008/07-2011/12 За BMW E91 320d x Drive 1995 кзм, 130 KW, 177 КС 2008/09-2012/06 За BMW E92 320d x Drive 1995 кзм, 130 KW, 177 КС 2008/09-2015/12 За BMW E90 320i 1995 кзм, 110 KW, 150 PS 2005/01-2007/03 За BMW E91 320i 1995 кзм, 115 KW, 156 КС 2005/09-2015/12 За BMW E92 320i 1995 кзм, 110 KW, 150 PS 2006/11-2007/06 За BMW E93 320i 1995 кзм, 125 KW, 170 КС 2007/03-2015/12 За BMW E90 320si 1997 кзм, 127 KW, 173 КС 2006/05-2011/12 За BMW E90 320xd 1995 кзм, 130 KW, 177 КС 2007/09-2011/12 За BMW E91 320xd 1995 кзм, 130 KW, 177 КС 2007/09-2012/06 За BMW E92 320xd 1995 кзм, 130 KW, 177 КС 2007/03-2015/12 За BMW E90 323i 2497 кзм, 130 KW, 177 КС 2006/04-2011/12 За BMW E91 323i 2497 кзм, 130 KW, 177 КС 2006/04-2007/06 За BMW E90 325d 2993 кзм, 145 KW, 197 КС 2006/09-2011/12 За BMW E91 325d 2993 кзм, 145 KW, 197 КС 2006/09-2012/06 За BMW E92 325d 2993 кзм, 155 KW, 211 КС 2007/01-2009/12 За BMW E93 325d 2993 кзм, 145 KW, 197 КС 2007/03-2015/12 За BMW E90 325i 2497 кзм, 160 KW, 218 КС 2005/01-2011/12 За BMW E91 325i 2497 кзм, 160 KW, 218 КС 2005/09-2012/06 За BMW E92 325i 2497 кзм, 155 KW, 211 КС 2006/06-2010/12 За BMW E93 325i 2996 кзм, 155 KW, 211 КС 2006/10-2015/12 За BMW E90 325i x Drive 2996 кзм, 160 KW, 218 КС 2008/09-2011/12 За BMW E91 325i x Drive 2996 кзм, 160 KW, 218 КС 2007/09-2012/06 За BMW E92 325i x Drive 2996 кзм, 160 KW, 218 КС 2008/09-2015/12 За BMW E90 325xi 2497 кзм, 160 KW, 218 КС 2005/01-2011/12 За BMW E91 325xi 2497 кзм, 160 KW, 218 КС 2005/09-2012/06 За BMW E92 325xi 2497 кзм, 160 KW, 218 КС 2006/09-2015/12 За BMW E90 330d 2993 кзм, 170 KW, 231 PS 2005/09-2011/12 За BMW E91 330d 2993 кзм, 170 KW, 231 PS 2005/09-2012/06 За BMW E92 330d 2993 кзм, 170 KW, 231 PS 2006/09-2015/12 За BMW E93 330d 2993 кзм, 170 KW, 231 PS 2007/03-2015/12 За BMW E90 330d x Drive 2993 кзм, 180 KW, 245 КС 2009/01-2011/12 За BMW E91 330d x Drive 2993 кзм, 180 KW, 245 КС 2009/01-2012/06 За BMW E92 330d x Drive 2993 кзм, 180 KW, 245 КС 2009/01-2015/12 За BMW E90 330i 2996 кзм, 190 KW, 258 КС 2005/01-2007/08 За BMW E91 330i 2996 кзм, 190 KW, 258 КС 2005/09-2007/08 За BMW E92 330i 2996 кзм, 190 KW, 258 КС 2006/09-2015/12 За BMW E93 330i 2996 кзм, 190 KW, 258 КС 2007/03-2015/12 За BMW E90 330i x Drive 2996 кзм, 200 KW, 272 КС 2008/09-2011/12 година За.

Бренд Име:
YAOPEI
Материјал Тип:
Стандард
Тип:
Видлив
Име На Модел:
66206934308, 62609921621, 9196705
OSD Language:
Француски,Англиски
Разговор Опсег:
Стандард
Автомобил Производител:
За BMW 1 Series 3 Серија X1 Z4
Производителот Дел Број:
66206934308, 62609921621, 9196705
боја:
како се покаже слика
Гаранција:
Yes
квалитет:
Висок квалитет
Состојба:
Нови
испорака:
брза испорака
Тип:
pdc сензор
Осветленост Дел Број:
66206934308, 62609921621, 9196705
Земја/Регион на Производство:
Кина

Најдобри понуди..